Sibyllegatan 17, 114 42 Stockholm
Mobil: 0705-91 43 11
VälkommenOm CouncelTjänsterNätverkReferenserKontaktAktuella uppdrag
Kundtjänst Cypern Ancoria
Kundtjänst Cypern Ancoria


Ancoria Insurance* är ett svenskägt försäkringsbolag verksamt från Cypern. Vi har erbjudit utlandssparande till den svenska marknaden i mer än 20 år. Ancoria förvaltar sparande för mer än 45 000 kunder. Vi erbjuder smart och kundanpassat sparande i utlandet via fonder, strukturerade produkter och aktiehandel genom skattefördelaktiga kapitalförsäkringar. Vi är din guide till smartare sparande. Läs vidare på www.ancoria.se

* fd Akelius Insurance


Kundtjänst Cypern

Efter tre år hos oss flyttar en av våra medarbetare hem till Sverige för fortsatt karriär inom den finansiella branschen.

Vi vill komma i kontakt med dig som vill:
-    arbeta och bo på Cypern men arbeta med den svenska marknaden
-    ha ett kommunikativt och självständigt arbete med kundkontakt
-    arbeta i en multikulturell och affärsinriktad miljö

Tjänsten är baserad på Cypern och löper med kontrakt på två år med möjlighet till förlängning.

Sälj-/kundtjänst avdelningen (Customer Service) består av 7 medarbetare som via telefon och Internet ger kunderna service och information om Ancorias produkter.
Arbetet är varierat och alla arbetar såväl med inkommande som utgående samtal. Kontakt med kunder sker i allmänhet på svenska, medan engelska är språket som används på kontoret i övrigt. Arbetstider och övriga anställningsvillkor är generellt lika med dem som förekommer i Sverige.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom kundservice, gärna från bank, fondbolag eller fondkommissionär. Du har en utbildning som omfattar minst treårigt gymnasium, gärna påbyggd med kurser i företags- och nationalekonomi.  
Du är en van datoranvändare och hanterar Office paketet. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du kunskaper om fondsparande är det en merit.

Din personlighet innehåller ett stort mått av självständighet, social kompetens, engagemang samt kundfokus. Du har också en mogenhet som medför att du är öppen för nya kulturer och förstår vad det innebär att arbeta utomlands under längre tid.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en internationell och kosmopolitisk miljö. Vi är vana vid att introducera nya medarbetare och hjälper dig med de praktiska arrangemangen. Bostad på gångavstånd från kontoret i Nicosia förser vi dig med. Vi är ett välrenommerat företag i branschen och bedömer oss vara en mycket god framtida merit.

Har du frågor eller vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa vår konsult Thord Persson på Councel Management, på telefon: 0705-91 43 11. Din CV märkt ”Kundtjänst Ancoria”, skickar du med e-post till thord.persson@councel.se

VälkommenOm CouncelTjänsterNätverkReferenserKontaktAktuella uppdrag